Notice: Undefined variable: loc in /var/www/clients/client7/web118/web/modules/menu_modul.php on line 8

Notice: Undefined variable: pluszmenu in /var/www/clients/client7/web118/web/modules/menu_modul.php on line 60

Notice: Undefined variable: kosarplusz in /var/www/clients/client7/web118/web/modules/menu_modul.php on line 81
 
Rendezvényszolgáltatás
Karaoke otthon
Karaoke dal, lemezbolt
Fotóalbum
Rólunk
Referenciáink
Jogvédelem
Rólunk  

rolunk.

Réges régen egy távoli galaxisban....................

1975-ben születtem, 14 évesen csináltam az első Sulibulit Kaposváron, 19 éves korom óta Rádiózom, mint műsorvezető szerkesztő, és dolgozom mint DJ, vezetek egész napos rendezvényeket, játékokat, szóval mindent... imádom a zenét és az embereket.

1998-ban egy "csóró" rádiós müsorvezető - személy szerint én* - Siófokon, mivel itt dolgoztam a 88.2 Balaton Rádióban, barátaimmal betértünk egy szórakozóhelyre, ahol az épp igen mocsok, részeg állapotban lévő "kedves" holland fiatalok ordítottak miközben néztek valamit. Sikerült közelebb férkőzni és megtudni mi is ez, és elénekelni egy nagy kedvencet, Frank Sinatra My Way című dalát. Ami a közönség szerint nem is volt olyan rossz, de mivel mindenki ittas volt ez nem számít. (3 tiszta hang után visszatapsolták az embert).
Itt ütött szöget a fejembe, hogy milyen jó lenne ezt magyar dalokkal is megcsinálni. Pénzem nem volt, családi büdzsé zéró, kölcsön nem akartam kérni és ez a helyzet így is maradt 2001 tavaszáig.

Egy "kis" szerencsével (Belépett A NŐ az életembe).
Jött a külföldi munka, ahol először mosogatóként, fél év után egy előléptetést követően máris, mint házmester kerestem a kenyerem Észak-Olaszország havas lankáin.
Mosogatás-hólapátolás-bőröndcipelés-favágás-wc ülőke szerelés stb..

2001-re összejött a pénz, kivetítőre, technikára, karaoke lemezkre... és megkezdődhetett a munka. Köszönet a barátoknak, Robinak, rendezvényszervezőknek.
Egy év után sem felejtettek el, és jöttek a megrendelések, ahol mint most is 100%-on kellet produkálni.
Mi kezdtük el először ötvözni a karaoke-t a diszkóval, ez az ötlet már akkor megszületett, amikor a többiek még sehol nem voltak, ... és bevállt. Hol van az megírva, hogy nekünk ugyanúgy kell szórakoznunk, mint másnak.
Ülni-hallgatni-tapsolni. Inkább táncolni-énekelni-táncolni.

- Talán a sors akarta így:)) -
2002. december 05-én enyém lett a www.karaoke.hu domain név.
"Sokak bánatára, győzött a legkisebb parasztgyerek és a becsület..."
Azóta, amit leírunk, vagy megjelenik az oldalunkon, egy kis idővel később visszaköszön ránk több különböző karaoke szolgáltató oldalon, legyen az kép, szöveg, vagy akár az ára valaminek, de végül is ha tőlünk "lopnak", akkor nem lehetünk olyan rosszak.

2002 óta két fix (decemberben három) stábbal dolgozunk hangtechnika, kivetítő stb.
Csak igényes magyar dalokat használunk, van kb. 500-700 magyar midi dalunk, de inkább hozzá sem nyúlunk, ezeket meghagyjuk a hozzáértőknek.
Tiszteletben tartjuk a szerzői jogokat, DVD-ről dolgozunk, nem használunk számítógépet. Sok újonan indult karaoke-s vállalkozásnak, magánszemélynek, iskolának, diáknak, énekes palántának segítettünk már tanácsokkal, dalokkal, technikai segédlettel, vagy megszerezni a megszerezhetetlent.

Ha már az élet így hozta, hogy enyém lett ez a domain, kötelességemnek érzem, hogy minél több ember megismerje és élvezze a karaoke-t. Hosszú munka után 2004 novemberében megnyitottuk ONLINE karaoke lemezboltunkat ami ezt a célt szolgálja.

T. Kővágó Gyula

 

 

(c) piXel portal system | MW Studio 2001-2004